preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Eugen Kvaternik
Oznaka eSafety

Vijesti iz škole

Udžbenici

Sredstva za nabavu udžbenika za sve učenike za obvezne i izborne predmete te udžbenike za učenike s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama osigurana su u Državnom proračunu. Isporuka udžbenika očekuje se početkom idućeg tjedna te će udžbenici sve učenike dočekati na školskim klupama prvi nastavni dan.►


Prema Naputku o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima Državnoga proračuna učenici svojim potpisom potvrđuju preuzimanje udžbenika te roditeljima nose na potpis Izjavu o preuzimanju i vraćanju udžbenika. Potpisanu Izjavu učenik vraća u školu. Učenik udžbenike vraća na kraju nastavne godine, odnosno i prije završetka nastavne godine u slučaju preseljenja u drugu školu.

Vijek uporabe udžbenika je četiri godine, osim udžbenika radnog karaktera,  pa molimo učenike i roditelje da omotaju udžbenike, vode računa o njihovom prijenosu i čuvanju u školi i kod kuće. Zabranjeno je pisati, crtati  ili na bilo koji način označavati tekst u udžbenicima koji nisu radnog karaktera.


Priloženi dokumenti:
izjava_za_udzbenike_-_roditelji.doc (46.00 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Davorka Facko-Vnučec   datum: 27. 8. 2020.

Raspored autobusa

Tražilica

 


 


Informacije

 


Popis udžbenika

Školski list


Moto i vizija škole

    


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 936826
Ovaj mjesec: 2540
Ovaj tjedan: 457
Danas: 4
preskoči na navigaciju