preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Eugen Kvaternik
 

Projekt Drvokod

Oznaka eSafety

Vijesti

Promocija knjige Nade Mihoković-Kumrić: Lađa od srca

       U petak, 4. ožujka, u Područnoj školi Lukavec održana je promocija knjige Nade Mihoković – Kumrić, Lađa od srca. To je zbirka kratkih, toplih priča o poštivanju, razumijevanju, o školskoj ljubavi i školskim simpatijama, o ljubavi prema prirodi… Zapravo o ljubavi koja se nalazi svuda oko nas. Ponekad je ta ljubav obostrana i tada je sretna, glasna, hrabra i samouvjerena, a ponekad nije tako. Nije uzvraćena, ali je ipak prisutna i polako tinja čekajući priliku da se rasplamsa, raširi i zagrli svom silinom. Pričajući o sebi, svojem viđenju dječjeg svijeta, čitajući neke svoje priče i odgovarajući na pitanja koja su joj učenici postavljali, autorica je upravo takvu poruku ljubavi željela prenijeti svima.
        Učenici su joj pripremili malu predstavu sa svojim učiteljicama. Pjevali su, čitali svoje literarne radove i odglumili lutkarski igrokaz nastao prema njenoj priči Jabuka i bor- zaljubljeni par, kojeg je odgledala s posebnim zanimanjem. Dvanaest priča iz knjige učenici su ilustrirali različitim likovnim tehnikama. Ti likovni radovi se nalaze na posebnom kalendaru za ovu godinu, namijenjenom autorici priča koja je njime bila posebno ugodno iznenađena. 
          To naše zajedničko, ugodno druženje brzo je prošlo i svi smo s novom iskrom topline u srcu krenuli u sunčano poslijepodne toga dana. (G. Lektorić)
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Unknown   datum: 8. 3. 2022.

TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona


Informacije

 

 

 

 

VREMENIK NATJECANJA 2022.-2023.


 


 


Popis udžbenika

Školski list


Moto i vizija škole

    


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1009149
Ovaj mjesec: 1417
Ovaj tjedan: 61
Danas: 10
preskoči na navigaciju