preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Eugen Kvaternik
 

Projekt Drvokod

Oznaka eSafety

Kutak za učitelje

Povrat udžbenika

Učenici su obvezni vratiti besplatne udžbenike iz školske godine 2020./2021.  učiteljicama, odnosno predmetnom nastvniku zadnji školski sat tog predmeta u ovoj nastavnoj godini. Vraćaju se sljedeći udžbenici:

1. razred: Vjeronauk, Informatika

2. razred: Vjeronauk, Informatika

3. razred: Vjeronauk, Informatika

4. razred: Informatika

5. razredi vraćaju sve udžbenike koji nisu radni (radni su samo udžbenici stranih jezika) 

6. razredi  vraćaju sve udžbenike koji nisu radni (radni su samo udžbenici stranih jezika)

7. razredi vraćaju sve udžbenike koji nisu radni (radni su samo udžbenici stranih jezika). Ne vraća se udžbenik iz Geografije

8. razredi vraćaju udžbenike  Fizike, Kemije, Biologije, Geografije 

Molimo Vas da udžbenike vratite u urednom stanju, bez omota i natpisa, sa svim pripadajućim dijelovima ( CD-e i DVD-e). Udžbenici se mogu i očistiti pomoću vate i alkohola, a ako je neka stranica oštećena, nemojte je sami lijepiti.

Ako je neki od udžbenika koji se nasljeđuju nebrigom učenika uništen ili izgubljen, treba nadoknaditi štetu (obvezali ste se svojim potpisom na početku godine): ili možete kupiti isti takav udžbenik i donijeti ga umjesto starog, ili učenik neće dobiti besplatni udžbenik iz tog predmeta sljedeće školske godine.

Radne bilježnice se ne vraćaju.

Naputak o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnog proračuna.


  Iz Naputka:

Učenici i roditelji ili skrbnici imaju obvezu i moraju se brinuti o tome da, nakon završetka školske godine, udžbenike namijenjene višegodišnjem korištenju neoštećene vrate školi kako bi ih mogle koristiti i sljedeće generacije.
   Ako učenici izgube ili zbog nepažljivog postupanja onemoguće ponovno korištenje udžbenika predviđenih za višegodišnje korištenje, dužni su nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika. Sredstva koja škola na ovaj način dobije predstavljaju namjenski prihod i mogu se iskoristiti za naknadni dokup udžbenika, ako za to postoji potreba, ili se krajem tekuće godine vraćaju u Državni proračun.
  Učenici udžbenike vraćaju na kraju nastavne godine, odnosno na kraju popravnog ispita. Iznimno, udžbenici koji sadržajno obuhvaćaju gradivo nekoliko razreda, vraćaju se nakon završetka zadnje nastavne godine korištenja.
   Učenik koji ne vrati udžbenike koje je zadužio prethodne školske godine, odnosno ne nadoknadi štetu iz stavka 1. ovoga članka, neće moći zadužiti udžbenike za novu školsku godinu.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Davorka Facko-Vnučec   datum: 8. 6. 2021.

TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona


Informacije

 

 

 

 

VREMENIK NATJECANJA 2022.-2023.


 


 


Popis udžbenika

Školski list


Moto i vizija škole

    


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1009141
Ovaj mjesec: 1409
Ovaj tjedan: 53
Danas: 1
preskoči na navigaciju