preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Eugen Kvaternik
 

Projekt Drvokod

Oznaka eSafety

Natjecanja

Županijsko natjecanje iz Hrvatskog jezika

OŠ Ante Kovačića, Marija Gorica bila je 30. ožujka 2022. godine domaćin Županijskog natjecanja iz Hrvatskog jezika. Sudjelovale su učenica Ana Murat pod mentorstvom profesorice Josipe Mlinarić i  Daria Jakelić pod mentorstvom profesorice Ivane Dubovečak. Učenice su osvojile velik broj bodova te je Ana zauzele osmo, a Daria treće mjesto. Čestitamo učenicama i mentoricama na izvrsnom uspjehu!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 31. 3. 2022. 08:50

Županijsko natjecanje iz Matematike

Županijsko natjecanje iz Matematike održano je u matičnim školama 24.03.2022. godine, a organizator je bila OŠ Eugena Kumičića. Sudjelovalo je troje naših učenika: Marta Hižar (mentor Bernarda Jandriš), Grga Cerjak (mentor Karmen Šipušić), Maša Strineka ( mentor Blaženka Mirenić)  koji su ostvarili odlične rezultate. Čestitke učenicima i mentoricama.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 31. 3. 2022. 08:25

Županijsko natjecanje - izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2022.

U OŠ Ksavera Šandora Đalskog u Donjoj Zelini održano je  22. ožujka 2022. godine  Županijsko natjecanje - izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2022. Na izložbu su bili izloženi radovi naših učenica Jelene Puček i Ane Kovačić. Mentor učenicama je profesor Vid Vučak. Čestitke!

  

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 31. 3. 2022. 08:20

Županijsko natjecanje iz Njemačkog jezika

U OŠ Sveta Nedelja u Svetoj Nedelji održano je 18. ožujka 2022. godine Županijsko natjecanje iz Njemačkog jezika. Sudjelovao je naš učenik Nikola Drvodelić i osvojio 7. mjesto. Mentor učeniku je prof. Manda Azinović. Čestitamo na odličnom rezultatu.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 31. 3. 2022. 08:15

Županijsko natjecanje iz Engleskog jezika

U OŠ Ivan Benković u Dugom Selu održano je 17. ožujka 2022. godine Županijsko natjecanje iz Engleskog jezika. Pod mentorstvom profesorice Nine Koričan sudjelovali su učenici Nikola Drvodelić i Matija Mužek te su ostvarili odlične rezultate. Čestitke svima!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 31. 3. 2022. 08:10

Županijsko natjecanje iz Informatike - Infokup 2022.

Županijsko natjecanje iz informatike- Infokup 2022. održano je 11. ožujka 2022. godine u Osnovnoj školi Stjepan Radić u Božjakovini. Natjecanje je provedeno u nekoliko kategorija (LOGO, Algoritmi, Osnove informatike, Digitalne kompetencije), a natjecali su se učenici od petog do osmog razreda osnovne škole. Iz naše škole sudjelovao je učenik Vice Zuanović u kategoriji Logo i osvojio je izvrsno 4. mjesto pod mentorstvom profesora Vinka Lujića. Čestitamo!!!.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 31. 3. 2022. 08:05

Županijsko natjecanje iz Geografije

Već tradicionalno, na Natjecanju iz Geografije u našoj školi sudjelovalo je mnogo učenika, ove godine njih četerdeset troje. Devetero njih sudjelovalo je na županijskoj razini koja je održana 07. ožujka 2022. godine, a organizator je bila OŠ Klinča Sela. U kategorijama od petog do osmog razreda sudjelovali su učenici: Dorian Cafuta, Gita Ćosić, Bruna Markov, Bruno Crnogaća, Katja Crnkoci, Josip Baćak, Ivana Martinović, Jasmina Smajlović i Daria Jakelić. Mentorice učenicima su profesorice Ivana Štokov i Dubravka Vešligaj. Čestitamo svim učenicima i metoricama na ostvarenim izvrsnim rezultatima , a posebno Dariji ( mentorica D. Vešligaj) koja je osvojila 1. mjesto i Dorijanu ( mentorica I. Štokov) koji je osvojio 3. mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 31. 3. 2022. 08:00

64. Natjecanje mladih tehničara

U Osnovnoj školi Stjepana Basaričeka u Ivanić Gradu održano je 4. ožujka 2022. godine 64. Županijsko natjecanje mladih tehničara.

Na Natjecanju mladih tehničara u pratnji mentorice i prof. tehničke kulture Kristine Panižić sudjelovali su učenici naše škole u različitim kategorijama: Leona Šajnović ( Maketarstvo i modelarstvo, 5. mjesto), Petra Prlić (Graditeljstvo, 13. mjesto), Vice Zuanović (Robotika, 2. mjesto), Feljan Antonio (Elektrotehnika, 5. mjesto), Nikola Drvodelić (Elektronika, 4. mjesto), Ivano Vrtarić (Strojarske konstrukcije, 8. mjesto) i Petra Anić (Modelarstvo uporabnih tehničkih strojeva, 5. mjesto).

Čestitamo svim učenicima i njihovoj metorici Kristini Panižić na postignutim izvrsnim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 3. 2022. 21:27

Županijsko natjecanje u košarci za učenike 5. i 6. razreda

 Dana 16.03.2022. održano je Županijsko natjecanje u košarci za učenike  5. i 6. razreda. Organizator natjecanja bila je OŠ Stjepana Basaričeka iz Ivanić Grada. Sudjelovale su 4 ekipe: OŠ Stjepana Basaričeka Ivanić Grad, OŠ Pavao Belas  Brdovec, OŠ Bogumila Tonija Samobor i OŠ Eugena Kvaternika kao prvak Velike Gorice. S dvije uvjerljive pobjede i porazom od OŠ Bogumila Tonija, ekipa naše škole zauzela je izvrsno 2.mjesto. Nastupili su učenici: G. Šebek, R. Fabečić,
 N. Cvitaš,G. Pribanić, J. Ladišić, Š. Gadanac, P. Dodić, B. Crnogaća i P. Graovac.
 Voditelj i trener ekipe je Ivica Herceg, profesor. Bravo!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 3. 2022. 20:29

Ekipa naše škole pozvana je na državnu razinu Vjeronaučne olimpijade!

      Nakon osvojenog prvog mjesta u Županiji i uspješnog nastupa na nadbiskupijskoj razini, ekipa naše škole, koju čine Mihael Blažević, Petra Cerjak, Laura Horvat i Tia Stojaković, pozvani su na državnu razinu Vjeronaučne olimpijade koja će se održati 2.-4. svibnja 2022. u Zadru. Mentorica ekipe je vjeroučiteljica Nataša Čurić.

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 22. 3. 2022. 20:00

Gradsko natjecanje u košarci za učenike 5. i 6. razreda

Dana 16.03.2022. godine održano je Gradsko natjecanje u košarci za učenike  5. i 6. razreda. Organizator natjecanja bila je OŠ Novo Čiče. Sudjelovalo je 6 ekipa podijeljenih u dvije skupine. S dvije uvjerljive pobjede u grupi protiv OŠ Šćitarjevo i OŠ Vukovina, ekipa OŠ Eugena Kvaternika zauzela je 1.mjesto u skupini i tako se plasirala u finale, koje je u drugoj skupini kao pobjednik stekla OŠ V. Mlaka. U borbi za 1. mjesto ekipa naše škole je bila uspješnija rezultatom 13:9 i kao pobjednik gradskog natjecanja plasirala se na županijsko natjecanje u Ivanić Gradu. Za našu ekipu nastupili su učenici:  G. Šebek, R. Fabečić, N. Cvitaš, J. Ladišić, Š. Gadanac, P. Dodić, B. Crnogaća i P. Graovac. Voditelj i trener ekipe je Ivica Herceg, profesor. Čestitamo ekipi i voditelju na osvojenom prvom mjestu i želimo uspjeh i na županijskoj razini!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 17. 3. 2022. 08:56

Gradsko natjecanje u odbojci za dječake 5. i 6. razreda

 Još jedan sportski uspjeh naših učenika. Dana 15.03.2022. godine održano je Gradsko natjecanje u odbojci za učenike  5. i 6. razreda. Organizator  natjecanja bila je OŠ Velika Mlaka. Sudjelovale su četiri ekipe. S dvije pobjede i jednim porazom ekipa naše zauzela je 2.mjesto u skupini, iza OŠ V. Mlaka. Nastupili su učenici: G. Šebek, N. Cvitaš, , P. Dodić, J. Lešić, F. Bobesić, B. Pešut, V. Zuanović, A. Naglić i E. Grgić. Čestitamo ekipi i voditelju!
 Voditelj i trener ekipe je Ivica Herceg, profesor

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 17. 3. 2022. 08:39

Gradsko natjecanje u košarci za djevojčice 7. i 8. razred

 Dana 14.03.2022. godine održano je gradsko Natjecanje u košarci za učenice  7. i  8. razreda. Organizator  natjecanja bila je OŠ Slavka Kolara iz Kravarskog. Sudjelovalo je 5 ekipa. S dvije pobjede i dva poraza, ekipa OŠ Eugena Kvaternika  zauzela je 2.mjesto iza pobjedničke ekipe OŠ V. Mlaka. Za našu ekipu  nastupile su S. Žordić, M. Josić, S. Bačurin Hasija, M. Begić, M. Dodić, I. Orešković, L. Dabić  i L. Pavišić. Čestitke na još jednom sportskom uspjehu!.
 Voditelj i trener ekipe je Ivica Herceg , profesor

  :: opširnije :: 


objavio: Davorka Facko-Vnučec  datum: 16. 3. 2022. 15:07

Gradsko natjecanje u odbojci za učenice 5. i 6. razreda.

 Dana 11.03.2022. godine održano je gradsko Natjecanje u odbojci za učenice  5. i 6. razreda. Organizator  natjecanja bila je  OŠ Šćitarjevo. Sudjelovalo je 5 ekipa. Pobjedama protiv svih škola, ekipa OŠ Eugena Kvaternika zauzela je prvo mjesto i tako se plasirala na županijsko natjecanje u Zaprešiću. Za pobjedničku ekipu  nastupile su učenice: M. Strineka, I. Strineka, E. Malčić, G. Ćosić, D. Humić, N. Gligora, B. Markov, E. Balić, G. Orečić i T. Azapović. Čestitamo!!!
 Voditelj i trener ekipe je Ivica Herceg, profesor

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 11. 3. 2022. 22:16

Gradsko natjecanje u odbojci za djevojčice 7. i 8. razreda

 Dana 09.03.2022. u Gradskoj sportskoj dvorani održano je Gradsko natjecanje u odbojci za učenice  7. i 8. razreda. Organizator  natjecanja bila je OŠ Šćitarjevo. Sudjelovalo je 8 ekipa, a naša je zauzela 4. mjesto. Čestitamo!
 Voditelj i trener ekipe je Ivica Herceg, profesor

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 9. 3. 2022. 21:07
» Arhiva naših vijesti    
 


TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona


Informacije

 

 

 

 

VREMENIK NATJECANJA 2022.-2023.


 


 


Popis udžbenika

Školski list


Moto i vizija škole

    


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1005297
Ovaj mjesec: 474
Ovaj tjedan: 163
preskoči na navigaciju