preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Eugen Kvaternik
 

Projekt Drvokod

Oznaka eSafety

Gledali smo, posjetili smo, obilježili smo...

Obavijesti vezane uz rad školske knjižnice

Na početku nove, nikad izazovnije, nastavne godine u uvjetima raznih preporuka i modela i rad školske knjižnice također moramo prilagoditi. Radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i srijedom poslijepodne, utorkom i četvrtkom ujutro, petkom ujuto, a svaki četvrti petak poslijepodne prema rasporedu rada stručnih suradnika. Posuđivanje knjiga i nastava vezano uz knjižnicu bit će organizirani prema Smjernicama za rad školskih knjižnica u uvjetima bolesti COVID-19, a prema uputama i preporukama HZJZ i MZO.►

 

 


Za vrijeme online nastave  knjižnicu ste mogli pratiti na školskom webu, knjižnici na Yammeru te u virtualnoj knjižnici. Mnogi od materijala su još uvijek dostupni na tim stranicama pa ih možete pogledati (online izvori informacijamaterijali za nastavu i razonodu, filmovi vezani uz satove medijske kulturepopis lektire za osnovnu školu)Molim pročitajte obavijesti i odlučite želite li sudjelovati u nekom od projekata ili natjecanja:

Svi koji žele biti članovi Malih knjižničara molim javite mi do 15. rujna.

I ove godine sudjelovat ćemo u Nacionalnom projektu za poticanje čitanja i promicanje kulture čitanja Čitanjem do zvijezda. Tema je: U svijetu knjiga, a čitamo: Miris knjige (Jadranka Klepac), Matilda ( Roald Dahl), Demon školske knjižnice (Morea Banićević), Tom Gates: Svjetski dan knjige: Najbolji u povijesti (dosad) (Liz Pichon). Prijave do 10. listopada.

Projekt Čitamo zajedno, čitajmo naglas zaboravljene knjige (niži razredi) nastavljamo i dalje.

Tema Nacionalnog kviz za poticanje čitanja ove godine je Istraživači planeta Z. Za kviz ćemo umjesto dosadašnjeg čitanja knjiga istraživati online izvore informacija.

U listopadu, Mjesecu školskih knjižnica izrađivat ćemo straničnike (digitalne i materijalne ako prilike dopuste).

Molim i učenike od 3. do 8. razreda koji bi željeli sudjelovati u Natjecanju u čitanju na glas da se prijave do 20. rujna.

E-twinnig projekte provodit ćemo s grupom Malih knjižničara i grupom potencijalno darovitih učenika.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Davorka Facko-Vnučec   datum: 10. 9. 2020.

TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona


Informacije

 

 

 

 

VREMENIK NATJECANJA 2022.-2023.


 


 


Popis udžbenika

Školski list


Moto i vizija škole

    


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1010144
Ovaj mjesec: 2412
Ovaj tjedan: 1056
Danas: 63
preskoči na navigaciju