preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Eugen Kvaternik
 

Projekt Drvokod

Oznaka eSafety

Gledali smo, posjetili smo, obilježili smo...

Festival prava djece

Unatoč izazovnim okolnostima epidemije koronavirusa, ovogodišnji 13. festival prava djece će se opet održati, i ovaj put online. Početak Festivala je 12. listopada, a trajat će do kraja studenog 2021. godine.

 Udruga za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator organizira Festival u suradnji s Uredom UNICEF-a za Hrvatsku, Uredom pravobraniteljice za djecu i Hrvatskim filmskim savezom, a s ciljem proslave dječjih prava i promocije stvaralaštva djece i mladih.

Putem festivalske web stranice (festivalpravadjece.com ) moći ćete pristupiti odabranim filmovima koje su snimili djeca i mladi iz Hrvatske i svijeta. Ukupno trajanje selekcije filmova je 40 minuta kako bi se projekcija mogla održati u sklopu jednog školskog sata. Također će biti dostupne i nastavne pripreme uz teme filmova koje će obrađivati teme iz Građanskog odgoja i obrazovanja i Osobnog rasta i razvoja. 

 Od 12. listopada će na mrežnoj stranici Festivala biti dostupne poveznice na program Školski objektiv (program filmova za osnovne škole).

 Kao i svih prethodnih godina, Festival prava djece i ove je godine u potpunosti besplatan i inkluzivan. Kako bismo omogućili sudjelovanje učenika sa senzornim oštećenjima, naši filmovi imaju standardizirane titlove za osobe s oštećenjem sluha i audiodeskripciju za osobe s oštećenjem vida.  
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Davorka Facko-Vnučec   datum: 26. 9. 2021.

TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona


Informacije

 

 

 

 

VREMENIK NATJECANJA 2022.-2023.


 


 


Popis udžbenika

Školski list


Moto i vizija škole

    


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1010142
Ovaj mjesec: 2410
Ovaj tjedan: 1054
Danas: 61
preskoči na navigaciju