preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Eugen Kvaternik
Oznaka eSafety

Upisi u srednju školu

Alati i upitnici za pomoć pri odabiru zanimanja

Društvo za istraživanje i razvoj ljudskih potencijala Razbor bavi se savjetovanjem za izbor zanimanja i usmjeravanjem karijere. Na njihovoj mrežnoj stranici pronaći ćete različite interaktivne alate koji vam mogu pomoći u odabiru zanimanja. To su:

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 5. 10. 2020. 11:11

Kalkulator bodova

KALKULATOR  BODOVA ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU


 

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 28. 9. 2019. 11:24

Informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole

Objavljene su sve informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole za školsku godinu 2018./2019., Primjer bodovanja za školsku godinu 2018./2019.  i dostupne su u četiri publikacije koje su podijeljene prema tipu učenika: 


 

  :: opširnije :: 


objavio: Davorka Facko-Vnučec  datum: 30. 5. 2018. 17:24

Prijave kandidata u sustav

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2018./2019. prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ započinju u petak, 25. svibnja, iza 12 sati. 

Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i zaporku dobivenu u osnovnoj školi nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen SMS s PIN-om.

Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, zaporku i PIN. Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke.

Sve detaljne informacije oko prijave u sustav dostupne su u Često postavljenim pitanjima i Korisničkim uputama. U slučaju nepravilnosti u podacima (adresa, ime roditelja, ocjene iz prijašnjih razreda) potrebno je javiti se svom razredniku.
Kandidati izvan redovitoga sustava obrazovanja registriraju se popunjavanjem elektroničkoga obrasca za registraciju na mrežnoj stranici: www.upisi.hr. Ispisan i potpisan obrazac mora se dostaviti u digitalnom formatu (skeniran ili slikan mobitelom) elektroničkom poštom na adresu Središnjega prijavnog ureda srednja@azvo.hr. Nakon primitka obrasca u elektroničkom obliku i provjere osobnih podataka Središnji prijavni ured zaključit će registraciju kandidata slanjem korisničkih podataka SMS-om. Nakon što SMS-om dobiju korisničke podatke, kandidati se prijavljuju na mrežnu stranicu: www.upisi.hr.

  :: opširnije :: 


objavio: Davorka Facko-Vnučec  datum: 30. 5. 2018. 17:22

CISOK

CISOK - Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri možete koristiti kako biste saznali više o bodovima potrebnima za upis, vrstama srednjih škola, uvjetima upisa i drugim važnim informacijama vezanima za upis, kao i korisne materijale i linkove.

Poveznica na dio za učenike osnovnih škola nalazi se OVDJE.


 

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 28. 3. 2018. 14:59

E-usmjeravanje - kompas karijere

Interaktivni alat na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na kojem možete ispuniti upitnik za otkrivanje interesa i kompetencija te koristiti mnoge druge alate koji će vam pomoći u odabiru zanimanja, bilo da ste učenik, student ili tražite posao.

 

E-usmjeravanje


 

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 19. 1. 2017. 18:57
» Arhiva naših vijesti    
 


Raspored autobusa

Tražilica 


 


Informacije

 


Popis udžbenika

Školski list


Moto i vizija škole

    


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 936825
Ovaj mjesec: 2539
Ovaj tjedan: 456
Danas: 3
preskoči na navigaciju